Надя Миткова е най-красивата ромка! Смуглата красавица успя да се пребори

...
Надя Миткова е най-красивата ромка! Смуглата красавица успя да се пребори
Коментари Харесай

Коя е най-красивата ромка у нас?


Надя Миткова е най-красивата ромка! Смуглата хубавица съумя да се пребори да постави на главата си короната в състезанието " Мис Василица ", който се организира във Видин.

Заради пандемията от ковид конкуренцията за красота беше в двегодишна пауза, само че преди дни се завърна и ромите още веднъж имат най-красивата си госпожица.

Надя съумява да пребори конкуренцията на още 12 девойки. В първата част на състезанието девойките дефилират пред многочислената и колоритна аудитория в спортно-елегантно облекло, а по-късно поставят и формалните облекла. Кулминацията на вечерта настава, когато претендентките за купата би трябвало да покажат какъв брой положително е театралното им държание и завъртат кръшни танци. Настроение не липсва - оркестър извършва ритмични части, които повдигат духа освен на участничките, само че и на журито и публиката.

До върха се допира само Надя Миткова, която още от началото феновете харесват като любимка.

 Надя е най-красивата ромка у нас (Снимки)

" Много съм разчувствана! Изобщо не чаках да печеля. Мечтая да стана ортодонт ", едвам съумява да събере мирис и да изрече новоизбраната Мис Василица.

" Надя е най-хубавата внучка на света! А и най-хубавата ", споделя просълзена бабата на момичето. А нейният дядо прибавя: " Да е жива и здрава, бъдещето е пред нея ".

Подгласнички на Надя ставата Ани Димитрова и Елза Димитрова. За " Мис Талант " е отличена Йоана Стефанова. Корона получава и най-малката участничка - Надя Борисова, която е същинска хала на дансинга и надминава по придвижвания по-големите си съпернички за купата, написа България през днешния ден.

Състезанието за най-красива ромка се организира в огромна зала, а разположението на масите и украсата на моменти наподобяват на образуване на огромна женитба. За гостите има почерпка, а един от мощно прочувствените моменти е, когато състав от национални танцьори извършва фолклорен танц като привет за всички присъстващи.

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР